Su Kaçağı Tespiti Ümraniye: Kırmadan Tamir ve Tespit

Comentários · 424 Visualizações

Ümraniye su kaçağı tespiti servisi olarak evinize geldiğimizde, ilk olarak temiz su tesisatınızı kontrol ederiz. Temiz su tesisatında bir sorun yoksa, atık su tesisatınızı kontrol ederiz

Su Kaçağı Tespiti Ümraniye: Kırmadan Tamir ve Tespit

Ümraniye'de Su Kaçağı Tespiti ve Tamir Hizmetlerimiz

Ümraniye su kaçağı tespiti servisi olarak evinize geldiğimizde, ilk olarak temiz su tesisatınızı kontrol ederiz. Temiz su tesisatında bir sorun yoksa, atık su tesisatınızı kontrol ederiz. Pis su tesisatı su kaçakları, kameralı su kaçağı tespit cihazları ile tespit edilir. Ayrıca, kalorifer tesisatında da su kaçakları meydana gelebilir. Kombi barının düşmesi, bu tür bir su kaçağının en basit belirtisidir. Kombiye su bastığınız halde bar sürekli düşüyorsa, ısıtma tesisatında su kaçağı vardır.

Kırmadan Su Kaçağı Tamiri

Kırmadan su kaçağı tamiri, sadece kalorifer su kaçaklarının tamiratında mümkündür. Su kaçağının yerini belirledikten sonra, sadece sorunlu bölgeyi onararak, gereksiz yere duvar veya fayansları kırmadan tamirat işlemini gerçekleştiriyoruz.

Hemen Ara: Ümraniye su kaçağı tespiti  Ümraniye su kaçak tespiti Ümraniye su kaçağı bulma

Kameralı ve Dinleme Cihazlı %100 Su Kaçak Tespiti

Su Kaçağı Tespiti Ümraniye'de Nasıl Yapılır?

Kameralı su kaçağı tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız, ilk olarak şebeke suyunu kontrol eder ve sızdırmazlık testleri uygular. Bir sorun tespit edilirse, akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde 2 yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Sorun görülmezse, pimaş boru içi görüntüleme kamera sistemi devreye girer. Gider içleri, lavabo, küvet ve ana giderler kontrol edilir. Sıcak su ve izolasyon kaçakları için termal görüntüleme kamerası kullanılır. Tüm su tesisat teknolojilerini kullanarak sorunu buluyor ve eğitimli personelimizle kusursuz hizmet sağlıyoruz.

Su tesisatında belirtiler varsa herhangi bir yeri kırmadan önce, 7/24 hizmet veren firmamızı arayın ve randevu alın. Çok düşük maliyetle çözülebilecek sorunları daha fazla masraf yaparak büyütmeyin. 25+ yıllık tecrübemizden faydalanın.

Comentários